Share this

Associate Performance Specialist

Rikke Blix Hagemann September 25, 2022|3min. read

I performance marketing er vi drevet af og forsøger at forstå resultaterne af vores kunders markedsføring. Vi er specialister i at få det rette budskab ud til de rette personer på det rette tidspunkt - primært digitalt.

Har du appetit på at lære marketing i dybden, at komme hele vejen rundt om en kundes aktiviteter, og at sidde med både annoncering og analytiske opgaver på vores kunders vegne?

Så er det dig, vi leder efter!

Vi forstiller os, at du:

Er nyuddannet indenfor marketing, international business, management, kommunikation eller lignende, eller at du har 1-2 års erhvervserfaring fra et relevant job.

Har flair for både tal og sprog i forening samt en interesse for digital marketing.

Har stiftet bekendtskab med online annoncering i en eller anden form.

Taler og skriver både dansk og engelsk til et meget højt niveau.

 Har lyst til at være fysisk tilstede på vores kontor på Østerbro i København.

 

Rollen som Associate Performance Specialist

Først og fremmest så ligger der i performance, at vi hjælper vores kunder med at planlægge, eksekvere og evaluere deres markedsføringsaktiviter. Sammen med vores andet ben i Helion B2B - vores inbound strategists - hjælper vi nemlig B2B brands med at lave strategisk lead generering, så vores kunder når deres mål. I performance er det vores opgave at sikre, at vores kunder kan måle deres aktiviteter, og at dataen resulterer i forbedringer.

Modsat andre performance afdelinger, hvor hver medarbejder typisk sidder med en enkelt kanal, kommer vi sammen med vores kollegaer hele vejen rundt om vores kunders forretning, og vi arbejder både strategisk, taktisk og operationelt.

Det vil sige, at vi hver beskæftiger os med prioritering og planlægning, annoncering på flere medier og kanaler, websites (herunder SEO og CRO), købsrejser, content activation, lead nurturing, og performance measurement (ROI betragtninger, data visualisering o.lign.). 

Der er altså både tal, kommunikation, psykologi og en god sjat analytics involveret.

Alt det kan én person naturligvis ikke have styr på, og det forventer vi selvfølgelig heller ikke, at du har. Vi forventer til gengæld, at du enten allerede har eller udvikler en særlig interesse for et par eller tre discipliner - og så skal vi nok sørge for, at du lærer dem til punkt og prikke! Du vil nemlig komme til at arbejde tæt sammen med vores mere erfarne seniors og specialister, og I deler alle ansvaret for din læring og udvikling.

Som Associate Performance Specialist i Helion B2B har du udsigt til at vokse ind i en rolle med mere ansvar og din egen kundeportefølje. Derfor er det også vigtigt, at du er en team player som forstår, at de bedste resultater nås med et godt samarbejde og fælles forståelse for hinanden og opgaven. Det gælder både internt og eksternt.

Så hvad skal du lave på en helt almindelig dag?Dine ansvarsområder:

At lære: Både at lære dine kunders kunder at kende, og at lære om de forskellige måder, man kan skabe leads på. Du har både selvstudier, certificeringer, supervised learning-by-doing og undervisning på programmet.

Efter læring er din primære opgave i det daglige prioritering af marketingaktiviteter. Man kan ikke gøre alt under solen, så vi prioriterer sammen med vores kunder, hvad der er værd at satse på. Det er vores opgave er at tilvejebringe et godt, databaseret beslutningsgrundlag. Derfor rapporterer vi grundigt på alle aktiviteter, både til os selv og vores kunder.

Dernæst eksekverer vi de tiltag, vi satser på; du sidder med næsen dybt i annonceringssystemer som Google Ads eller diverse social media platforme. Om du er mest til de ene eller det andet er helt op til dig selv, men du vil stifte bekendtskab med de fleste discipliner.

Du vil være med til at idégenere, både under den indledende strategiprocess med dine kunder og løbende. Samtidig sørger du for, at alle idéer bliver belyst nok til, at vi og vores kunder kan prioritere dem.

Du skal også være med til at opsætte trackingsystemer, som fx Google Analytics og conversion tracking i diverse systemer.

Du vil blive en aktiv del af vores salgsproces, hvor du skal være med til at sikre, at vi sælger præcis det, som kunden har brug for på tværs af vores forskellige services.

 

Hvem er Helion B2B?

Helion B2B er et hurtigt voksende inbound bureau, der hjælper B2B virksomheder med at tiltrække, engagere og konvertere leads af høj kvalitet gennem hele købsprocessen - fra den allerførste kontakt til det loyale kundeforhold.

Vi kan tilbyde dig en udfordrende stilling, som du kan vokse i, og hvor du lærer mere om at drive en marketingafdeling, end du ellers ville i et lignende job. Du får en høj grad af personlig frihed, og du kommer også med på en vækstrejse, hvor du kan få lov at sætte dit eget præg på performanceteamet, vores ydelser og forretning.

Vi er et ungt, ambitiøst og nysgerrigt team, der virkelig brænder for det, vi laver. Vi værdsætter de gode sociale relationer, og sørger altid for at fejre vores successer sammen med enten en fredagsbar, morgenmadshygge eller teamarrangementer.Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen eller til Helion, så er du velkommen til at kontakte Performance Lead, Thomas Sønderbjerg Larsen, på telefon +4553548721 eller CEO Rikke Blix Hagemann på +4531406636.

Ellers så sender du bare din ansøgning og CV afsted til job@helionb2b.com. Vi læser ansøgninger igennem løbende (mindst en gang om ugen) og søger kandidater til start hurtigst muligt.

Du kan også læse mere om Helion, vores kunder og hvem vi er lige her.